היפו ........................

דיון מתוך פורום  סוכרת

23/02/2017 | 23:11 | מאת: הטיפול בהיפו

שלום, לוקח טוג'או. כשניכנס להיפו לא מרגיש. משתמש בליברה באמצעותו רואה את ההיפו. הבעיה היא שלא מגיב מהר לסוכר. לקחתי 3כפיות סוכר, חיכיתי 10 דקות, המשיך לרדת, לקחתי עוד 3 כפיות ולא הייתה תגובה. הוספתי בקבוקון גלוקוזה, ועוד... רק אחרי 50 דקות הסוכר התחיל לעלות. שלב ההמתנה מלחיץ, כי הסוכר ממשיך לרדת. מה לעשות ?

26/02/2017 | 14:41 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, בחלק מהסוכרתיים קיימת בעייה של אבדן סימני האזהרה מפני היפו מחד, וקושי בהתאוששות ממצב ההיפו שלוקח יותר זמן. אל תשתמש בסוכר אלא בבקבוקוני גלוקוז 15 גר' (חב גפן). היות והסוכר זה שילוב של פרוקטוז וגלוקוז לוקח עד 7 דקות להפרדות הסוכרוז לפרוקטוז ולגלוקוז וגם הכמות היא במחצית.

מנהל פורום סוכרת