רמת סוכר בכללי........

דיון מתוך פורום  סוכרת

03/02/2017 | 11:50 | מאת: יריב

נוטל ג'נואט וטוג'או. A1C מתחת ל-7 מזה 9 חודשים. בבוקר קם 160-170. בגלל אפקט השחר. אחרי א. בוקר מגיע ל- 230. אחרי 3 שעות מקבל ערכים שפויים. לא חווה היפו. מקפיד מאוד באוכל. כמעט שלא צורך פחמימות. האם להשאיר כך או לנסות לשנות. ואם לשנות, במה?

07/02/2017 | 18:35 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך יריב התייעץ עם הרופא/מומחה הסוכרת שלך באשר לשילוב הג'נואט והטוג'או שעובדים יפה בשילוב זה עם זה תוך ניטור רמות הטןג'או. אם יש לך בעיה בתפקוד הכליתי רצוי לשקול שילוב של טוג'או ונובונורם.

מנהל פורום סוכרת