פרפרית בישבן - מה המיקום המומלץ ולמה

דיון מתוך פורום  סוכרת

29/01/2017 | 11:05 | מאת: אביב

שמעתי שלגבי פרפרית בישבן, המיקום המומלץ הוא בכל עכוז החלק החיצוני העליון. מדוע זו ההמלצה? הבעיה בהמלצה זו שאני מפסיד מקום רב בחלק התחתון יותר בעכוז וכן בשטח הפנימי יותר. אם הסיבה היא שבחלק החיצוני העליון זה לא מפריע לישיבה, אז יש שטח גדול בעכוז שהפרפרית לא מפריע לישיבה. לכן אני שואל האם יש גם סיבה רפואית, כמו ספיגה לא טובה וכדו'.

29/01/2017 | 19:13 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך הבעיה היא לא בספיגה אלא בכך שהפרפרית לא תהא במקום שבו אתה במישרין יושב עליו.

מנהל פורום סוכרת