MICROALBUMIN-U SAMP בדיקות

דיון מתוך פורום  סוכרת

17/01/2017 | 06:38 | מאת: שרי

MICROALBUMIN-U SAMP בבדיקה יצא מתחת לסף הרגישות מה זה אומר לגבי הבדיקה, כמו כן CREATININE- U SAMPLE יצא 74.2 MG מה זה אומר אודה לתשובתך

23/01/2017 | 12:01 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך בסמהראשון של פגיעת הסוכרת בכליות הוא ,בריחת" חלבון, כאשר בתילה בורחים החבונים הקטנים- "המיקרו" אלבומין. כל ועד רמת המיקרואלבומין בשתן נעה בין 0צל 30 המצב בתחום הנורמה. המיכשור במעבדה לא קורא ערכים נמוכים מאד ולכן התשובה היא "מתחת לסף הרגישות" של המכשיר. התוצאה היא תקינה.

מנהל פורום סוכרת