מורכב עזרה וכיון ממש מיואש ואיני יודע מה לעשות

דיון מתוך פורום  סוכרת

28/12/2016 | 15:26 | מאת: נימרוד

שלום רב יש לציין שאיני סוכרתי..אבל יש כאן בעיה מעט מורכבת בדיקות דם בצום בתדירות בקופה גולקז בעליה 99-100-104 זה האחרונה 104 בנוסף רמות עמילאז בפרט 259 עברתי הדמיות וכו A1c-5 מצד אחד נשלל סכרת מצד שני תסמינים רבים של סכרת כמו יובש וכו אין סכרת או היסטוריה במשפחה אבל אני סובל נורא וממשיך לסבול במעקב גסטרונואלוג לאיזה כיון זה נראה אני ממש אבוד עצות ..סובל הרבה ממיגרנות אשמח לתשובה כיון מה עלי לעשות האם דלקת בלוטות הרוק קשור לזה!? יש לציין שהרבה פעמים אני דוחה תרעב זאת אומרת לא אכלן וכמובן רזה אשמח למענה תודה רבה וחג שמח

12/01/2017 | 13:03 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך פרט לפעם אחת בה הרמה בצום הייתה 104 ההמוגלובין A1C הוא תקין לחלוטין ומקור תלונותיך אינו נובע ואינו נעוץ במצב של סוכרת שאין לך כרגע. מומלץ בעוד 3 חודשים לחזור על בדיקת סוכר בצום +שעתיים אחר ארוחה פחמימתית ואז נדע לבטח.

מנהל פורום סוכרת