שינוי תרופות למרות שמאוזנים בסכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת

25/12/2016 | 11:00 | מאת: אבלין

אימי בת 82 בקרוב טופלה בגלוקמין בבוקר ובערב ובצהרים לקחה גלובן עכשיו הוחלף הגלוקמין ביוקריאס ולא לוקחת גלובן הסוכר יחסית גבוה ויש עצירות חזקה יותר מקודם מה דעתך על התרופות שמקבלת אם מצב הסוכרת מחמיר

26/12/2016 | 19:24 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, קשה ל"אזן" סוכרת דרך האתר- זה תפקיד הרופא/מומחה המטפל באמך ומכיר אותה. ייתכן והיא צריכה לשלב במערך התרופתי שלה ממריץ לבלבי כנובונורם, לפני הארוחות במינון אפקטיבי נמוך ומינימלי תוך מעקב אחר רמות הסוכר על פני היממה בייעוץ הרופא המטפל אין קשר בין התרופות לעצירות

מנהל פורום סוכרת