מעוניינת להיות אם פונדקאית

דיון מתוך פורום  פונדקאות

24/10/2006 | 11:58 | מאת: אם פונדקאית

אני בת 31 גרושה ו יש לי בן -בן 5 .אני לא יהודיה מעוניינת להיות אם פונדקאית.מוכנה לעבור את כל ה תהליך ב חול. [email protected] .

25/10/2006 | 00:00 | מאת: ד"ר סיה בן אריה

ברוכה הבאה לפורום. אני מברכת אותך על ההחלטה להיות פונדקאית ומאחלת לך בהצלחה. ע"פ חוק הפונדקאות בארץ, את יכולה לבצע את ההליך עם בני זוג שדתם זהה לשלך. במידה שתבצעי את התהליך עם זוג יהודי בחו"ל יש לבחון אם היילוד יצטרך לעבור גיור על מנת להחשב יהודי מאחר ועל פי הדת היהודית דת הילוד נקבעת על פי האם הנושאת (גם אם אין לה קשר גנטי ליילוד).

22/01/2007 | 20:26 | מאת: שרונה

אני בת 25 פרודה יש לי 3 ילדים קטנים בני 4, 2 וחצי, ו 10 חודשים מעוניינת להיות אם פונדקאית אני מתגוררת באילת רציתי לדעת אם זה אפשרי מקווה שתיצרו איתי קשר תודה שרונה

19/11/2008 | 18:19 | מאת: אביב

אנו זוג נשוי מחפשים פונדקאית ,תתקשרי 0509589252 תודה מייל [email protected]

18/03/2007 | 14:25 | מאת: אם פונדקאית

היי אנחנו זוג שמחפש אם פונדקאית, אנא צרי קשר [email protected] מחכים לשמוע

28/10/2007 | 01:29 | מאת: מעונינת להיות אם פונדקאית

רוצה להגשים את חלומך אני נשואה בת42 אם ל5 ילדים בראים מעונית להיות לאם פונדקאית תמורת תשלום בתודה א?

מנהל פורום פונדקאות