האם ניתן להתחיל את התהליך כאשר אני בהריון ?

דיון מתוך פורום  פונדקאות

09/10/2012 | 07:32 | מאת: ליזה

שלום רב , אני בת 34 , נשואה + 1 . מעוניינת להיות פונדקאית , בימים אלא אני בעלי מתכננים ילד נוסף , האם ניתן להתחיל את התהליך כאשר אני בהריון ? והאם ניתן להכנס להריון פונדקאי 3-4 חודשים לאחר הלידה ? תודה (:

09/10/2012 | 08:45 | מאת: מנור מדיק

ליזה שלום לפי דרישות הועדה ,אם פונדקאית צריכה להיות שנה לאחר הלידה האחרונה. את יכולה להכנס לאתר משרד הבריאות ,ולראות את כל הדרישות לאם הפונדקאית. בהצלחה מנור מדיק

09/10/2012 | 12:08 | מאת: ליזה

נאמר לי שהתהליך אורך זמן רב , האם לדעתך עדיף לחכות לאחר הלידה שלי או להתחיל את התהליך כבר עכשיו?

מנהל פורום פונדקאות