פונדקאות עצמאית בהודו

דיון מתוך פורום  פונדקאות

29/09/2012 | 13:09 | מאת: שייקה

הי כפי שכתבתי בעבר אנחנו זוג חד מיני המשתוקקים להיות הורים באמצעות פונדקאות ותרומת ביצית . לאחר קריאה ברשת הבן ושאנחנו יכולים לבצע זאת ללא ליווי ותיווך של סוכנות מהארץ ובכך לחסוך לא מעט מעלויות התהליך על מנת שנוכל להרשות לעצמינו לבצע כמה שיותר החזרות במידה ונצטרך . נשמח לכל עזרה מזוגות שכבר עשו זאת עצמאית ויכולים לתרום לנו מניסיונם באיתור מרפאות שיוכלו לעזור באיתור תורמת ביציות שאינה הודית , להסביר לנו בגדול מאיפה להתחיל, כמה זמן ארך ההליך עד להבאת התינוק לארץ, מאיזה שלב בתהליך נדרשת מעורבות של עורך דין ובכלל על החוויה המטלטלת שבסופה חובקים את הדבר היקר מכל. נשמח לשוחח עם זוגות כאלו במייל טלפונית ובכל אמצעי שתבחרו . המון המון תודה . הערה קטנה אנחנו כן חושבים שמעורבות של סוכנות שזו מומחיותה כן הייתה עוזרת בתהליך ותורמת לא מעט לשקט הנפשי  אך כרגע לצערינו התשלום לסוכנות עלול להרחיק אותנו מהחלום . בהזדמנות דו אנו מבקשים לאחל לכולם חגים שמחים ובהצלחה בהגשמת החלום ובמימוש זכותו של כל אדם להורות.

01/10/2012 | 00:16 | מאת: דן

הי שייקה אני מבין ללבך, אני ובן זוגי גם רצינו לעבור הליך פונדקאות לבד. גם בגלל העיניין הכספי , לאחר אין ספור בירור עם אנשים שעברו את התהליך לבדם, הבנתי שזה לא פשוט[ זה אפשרי] אבל מאוד לא קל מהסיפורים ששמעתי. אז לאחר מחשבה שניה החלטנו בסוף להעזר באנשי מקצוע שמבינים את התהליך. וכמו שאומרים הזול בסוף תמיד יקר:-D דן

02/10/2012 | 10:29 | מאת: שייקה

בבקשה לשתף אותי עם איזו סוכנות עבדתם ובגדול איך עבר התהליך? כמו כן אני מנסה לאתר דרך חברים זוגות שעברו את ההליך לבדם על מנת לשמוע מעט אך אני לא ממש מוצא לכן אם תוכל כך לשתף אותי ממה ששמעת אשמח מאוד .האימייל שלי [email protected] אשמח לשלוח לך במקביל גם את מספר הטלפון שלי במייל . המון תודה

מנהל פורום פונדקאות