אני יכולה לקבל אישור לפונדקאות?

דיון מתוך פורום  פונדקאות

05/09/2012 | 00:01 | מאת: נורית

הי אני לאחר 3 וחצי שנות נסיון,ו 11 טיפולי IVF שלא הצליחו:-( ולא מוצאים בעיה לא אצלי ולא אצל בעלי. שאלתי האם אני יכולה לקבל אישור להריון באמצעות פונדקאית? איך מקבלים אישור רפואי? ממי צריך לבקש מהרופא שלי? ממשרד הבריאות? איך מתחילים??

05/09/2012 | 01:19 | מאת: מנור מדיק

נורית שלום על פי חוק, האם המיועדת צריכה להמציא לוועדה את האישורים הרופאים, כולל חוות דעת מהרופא המטפל על אי יכולתה להכנס להריון או לחליפין לשאת הריוןויש סיכון משמעותי לבריאותה. בהצלחה מנור מדיק

מנהל פורום פונדקאות