פונדקאות

דיון מתוך פורום  פונדקאות

29/07/2012 | 22:58 | מאת: עידית

הי אני אמא לילד אחד, אני אחרי מספר החזרות ללא הצלחה בטיפולי הפריון. אני בת44 שאלותיי האם הוועדה מאשרת הליך פונדקאות בגילי? האם הועדה יכולה לסרב לבקשתי לפונדקאית? האם בחו"ל אני יכולה לעבור את התהליך? אני חיה בזוגיות ללא נשואים זה בעיתי לכל התהליך? עידית

30/07/2012 | 01:24 | מאת: מנור מדיק

הי עידית לפי החוק, גיל ההורים המיועדים 50 עבור האישה ועד גיל 60 לגבר. האם הועדה יכולה לסרב לבקשתך? יש המון קריטריונים ואישורים שצריך להמציא לועדה (כדאי לקרוא מה הדרישות של משרד הבריאות) גם ידועים בציבור( שמנהלים משק בית משותף) יכולים לקבל פונדקאית. בקשר לפונדקאות בחו"ל , את יכולה לעבור פונדקאות בחו"ל ללא כל עיכוב ללא ועדות, הליך מידי. בהצלחה מנור מדיק

מנהל פורום פונדקאות