סוכנויות בארץ

דיון מתוך פורום  פונדקאות

23/07/2012 | 01:17 | מאת: שוב אני (:

איזה סוכנות בארץ מומלצת או לא מומלצת לתהליך של פונדקאות? מישהו שמע על תמר וסיגל?

23/07/2012 | 13:22 | מאת: ami

מכל הסוכניות בארץ תמר וסיגל הכי טובות!! כותב לך עמי אחד הבעלים של פונדקאות ישראלית בגיאורגיה 0505274825 בהצלחה

29/07/2012 | 12:37 | מאת: אני

הי, סיגל ותמר מלוות אותי ואת בעלי מספר חודשים, והן מצאו לנו פונדקאית מדהימה תוך חודשיים, והן דואגות ומטפלות עבורנו בכל הדברים, האישורים, הדיבור מול אביבה והועדה, כל התיאומים. ממליצה עליהן בחום (זאת לאחר שאני מכירה את כל שאר החברות ונסיונן). אם תרצי לשוחח , אשמח , 0522-889967

10/08/2012 | 13:48 | מאת: צחי ב.

אנחנו נכוונו קשות מ"המרכז להורות" של עדה ומינה. קיבלנו פונדקאית שהיתה "על הגדר" כמה פעמים, והחליטה להפסיק את התהליך באמצע. מעבר לכך שהיא סרבה לקיים את החוזה שעליו חתמה. מבחינתן של עדה ומינה- הכל היה בסדר- הן קיבלו את העמלה שלהן.. ככה שבאופן כללי אני הייתי נזהר מהן. הפונדקאיות שלהן - איך להגיד את זה בעדינות? "לא משהו"...

מנהל פורום פונדקאות