אם פונדקאית

דיון מתוך פורום  פונדקאות

24/12/2006 | 15:19 | מאת: אורלי

שלום, אני אורלי בת 35, נשואה ואם לשלושה קטנטנים. בהיותי בהריון האחרון, חשבתי עד כמה ברוכים אנו- אני ובני משפחתי בעובדה שיכולים אנו להביא ילדים לעולם, ולהנות מהאושר הגדול הזה, ועד כמה חבל שאין כולם יכולים להנות מדבר מופלא ומדהים זה. מאחר ואני עברתי הריונות קלים מאוד ולידות לא קשות במיוחד, עלה בראשי הרעיון של אם פונדקאית, דבר שיכול להסב אושר לאחר, ולנו על יכולת הנתינה ועליה בתחום כלכלי. האם יש באפשרותי לממש "חלום" זה? אם כן כיצד? למי פונים?

24/12/2006 | 23:04 | מאת: ד"ר סיה בן אריה

הי אורלי. החוק לא מתיר לנשים נשואות לשמש כפונדקאיות ולכן על אף המחשבה האצילית שהצגת בשאלתך, לצערי לא תוכלי לשמש כפונדקאית.

מנהל פורום פונדקאות