מעוניינת להיות פונדקאית

דיון מתוך פורום  פונדקאות

12/07/2012 | 15:23 | מאת: מירב

שלום רב, בת 35 נשואה + 2 מעוניינת להיות אם פונדקאית, האם כדאי דרך מרכז או לחפש זוג באופן פרטי?

19/07/2012 | 09:53 | מאת: לילך

היי מירב, שמי לילך ואני ממרכז "חיים חדשים", ההבדל העיקרי בבחירה לבצע את התהליך בתיווך מרכז, הוא בעזרה ובגב שהמרכז נותן. המרכז כגוף מלווה את האם הפונדקאית והזוג כמובן כבר מהשלב הראשוני, סיוע בירוקרטי, דרך הוועדה ומתן תמיכה וגב יציב עם צוות מיומן עד לסיום התהליך ואחריו. אשמח להרחיב יותר בטלפון 073-2903762 או במייל [email protected]. בהצלחה בכל דרך בה תבחרי ויישר כח!

22/07/2012 | 18:05 | מאת: דפנה

מירב שלום רב, אשמח אם תצרי קשר למייל שלנו במידה ואת מעוניינת בתהליך באופן פרטי, תודה רבה, דפנה

24/10/2012 | 22:28 | מאת: אור

היי מירב אנו זוג שמחפש פונדקאית , אשמח אם תצרי עימי קשר [email protected]

מנהל פורום פונדקאות