לכל הזוגות המתלבטים

דיון מתוך פורום  פונדקאות

07/07/2012 | 11:37 | מאת: חן

במשך 5 שנים עברנו עשרות טיפולים והפריות אך ללא הצלחה. במהלך השנים חשבנו על האופציה של פונדקאות אך היא נראתה לנו רחוקה, מפחידה ולא ישימה.בסופו של דבר, קצת לקראת גיל 40 החלטנו שאנחנו צריכים לעשות מעשה אחרת לא יהיו לנו ילדים משלנו ופנינו לעמי מנור - ושם השתנו חיינו! פגשנו אדם מקצועי שהקים פרוייקט פונדקאות בגיאורגיה ושבאמת באמת אכפת לו מהזוגות הפונים והצלחה שלהם היא הצלחה שלו. את החוזה חתמנו בחודש אוגוסט וכבר בחודש ספטבר נעשתה ההפריה הראשונה והתבשרנו שהפונדקאית בהריון. היום, בדיוק לאחר 9 חודשים נולדה לנו בת מקסימה ואין מאושרים מאיתנו. כל תהליך ההריון עבר עלינו בחששות רגילים, כמו כל הריון, אבל את התהליך ליווה ד"ר הנדלר המקסים והמקצועי שדאג לעדכן אותנו בכל בדיקה ובדיקה כך שידענו שאנחנו בידיים טובות.בקיצור, אין מה להתלבט וחבל על כל דקה, פונדקאות זה פתרון חכם ומצויין להפוך להורים ואם פונדקאות - רק עם מנור מדיק!

18/07/2012 | 22:09 | מאת: חני

כל מה שכתבת מרגש. שיהיה לכם מזל טוב אחד גדול. אנו עברנו את אותו התהליך עם עמי מנור. עמי הוא איש עם לב רחב ונפש מדהימה. הוא עמד לצדנו לאורך כל הדרך ועזר לנו עד שחזרנו ארצה מארמניה.

מנהל פורום פונדקאות