עוברים טריים

דיון מתוך פורום  פונדקאות

02/07/2012 | 00:34 | מאת: מיכאלה

בתחילת הדרך איך מתחילים?? איך מתבצעת העברת העוברים טריים לחו"ל? אנחנו מתחילים טיפולים שאלתי מה עדיף?? עוברים טריים או העברת עוברים קפואים? איך מבוצע ההליך? אפשר לקבל קצת הסברים ? מיכאלה

02/07/2012 | 09:53 | מאת: ד"ר מיכה באום

שלום רב, ניתן להעביר עוברים טריים או מוקפאים. קיימת עדיפות לעוברים טריים בהנחה שניתן לבצע ההתאמה בין האם הביולוגית לפונדקאית וניתן טכנית להעביר העוברים . השינוע מתבצע באמצעות אינקובטור נייד או מיכל הקפאה ליחידה בטיבליסי ,שם מוחזרים העוברים לפונדקאית. המשך יום נעים ובהצלחה רבה, מיכה באום

מנהל פורום פונדקאות