להיות פונדקאית

דיון מתוך פורום  פונדקאות

27/06/2012 | 11:20 | מאת: אדוה

שלום! אני מאוד רוצה להיות פונדקאית עבור אישה אחרת. עברתי כבר 4 לידות של ילדי הפרטיים, וכעת הרחם שלי ואני פנויים להעניק מתנה למי שלא יכולה. הבנתי שבארץ החוק אינו מאפשר לי לעשות זאת, בשל מספר הלידות שכבר עברתי. האם יש אפשרות בכל זאת? אולי בחו"ל? תודה רבה רבה! אדוה

27/06/2012 | 17:29 | מאת: מנור מדיק

אדוה שלום!! יש ועדת חריגים ,אולי ניתן להגיש בקשה . את יכולה להתייעץ עם "חיים חדשים" שעוסקות עם פונדקאיות בארץ. בכל הקשור לחו"ל ופונדקאיות אנחנו עובדים רק עם מקומיות. בהצלחה

מנהל פורום פונדקאות