החזרת מוקפאים לפונדקאית-שאלה לדר? באום

דיון מתוך פורום  פונדקאות

03/04/2012 | 09:18 | מאת: אלונה

שלום דוקטור, אנחנו עומדים להחזיר לפונדקאית מוקפאים ביום2 כולם 4 תאים, 5% שברים. מבקשת המלצתך: להפשיר ולגדל לבלסטו? ואח?כ להחזיר או להחזיר מיד לאחר ההפשרה? אגב, אין סכנה שלא יהיה מה להחזיר אם הם לא יתפתחו, מכיוון שיש לי עוד מוקפאים ממחזור שאיבה נוסף. תודה

04/04/2012 | 00:47 | מאת: ד"ר מיכה באום

אלונה שלום, אם זו פעם ראשונה ניתן להפשיר מספר עוברים ביום 2 לגדלם ליום 3 ולהחזיר את המוביל. אם זהו ניסיון חוזר ויש ברשותכם מלאי עברים ניתן להפשיר העוברים ביום 2 ,לגדלם לבלסטוציסט ואז להחזיר את המתקדם ביותר. חג שמח ובהצלחה, מיכה באום

מנהל פורום פונדקאות