חו"ל או בארץ?

דיון מתוך פורום  פונדקאות

16/07/2011 | 18:07 | מאת: גבריאלה

שבת שלום, אני חדשה כאן בפורום, מחפת מידע על פונדקאות לצערי עקב ניתוח שעברתי נאלצו הרופאים לכרות את ריחמי אני בחורה צעירה בת 32 עם ילדה אחת. אני לא מצליחה להבין מדוע לעשות פונדקאות בחו"ל אם אפשר בארץ? האם יש יתרונות לחו"ל? כמה כל התהליך עולה בארץ? אודה לכל תשובה

16/07/2011 | 18:41 | מאת: רינה

גבריאלה יקרה, אני מחבקת אותך חזק- נשמע מאוד קשה ועצוב אני הייתי אם מיועדת וכברתי את התהליך הפונדקאות בארץ אחרי לידה מוקדמת קשה שהסתיים כמעט במוות על שולחן הניתוחים (אני חולת לב). לשאלתך- בארץ התהליך ארוך עד שאת מוצאת פונדקאית (לוקח כלפחות שנה), בארץ את צריכה לעבור ועדה של משרד הבריאות וחותמת מולה על החוזה, בארץ את התהליך את עושה עם פונדקאית אחת בלבד באותו חוזה של 6 טיפולים או עד 18 חודשים ואם זה לא מצליח (אצלנו זה לא נקלט) את צריכה שוב לחפש פונדקאית חדשה ושוב לבזבז את הזמן. ולמרות זאת בארץ זה גם מבורך ויש לי כמה חברות טובות שהביאו ילדים בעזרת פונדקאית. בחו"ל המחיר משתנה, בדר"כ יותר זול , הוא מהיר יותר, אפשר כבר מהטיפול הראשון שלא מצליח חלילה להחליף פונדקאית. מוזמנת ליצור איתי קשר במייל. המון הצלחה והכי חשוב תזכרי גבריאלה שאת תהיי אמא בפעם השנייה כי גם פונדקאות זו דרך ותהליך מוצלח.

30/07/2011 | 23:46 | מאת: דנה

שלום, גם אני בגישושים ראשוניים. אשמח מאוד אם תוכלי להשאיר את כתובת המייל שלך כדי שאוכל לשוחח איתך

26/07/2011 | 16:51 | מאת: פונדקאות במרכז להורות

אנו עוסקים בשניהם ולכל אפשרות ישנם יתרונות וחסרונות החשוב ביותר לאחר שתיבדקו לעומק את כל האפשרויות הקיימות שתחליטו מה מתאים לכם. תהליך הפונדקאות בארץ מסודר מאוד ובאישור משרד הבריאות ישנה אפשרות להיות בקשר עם הפונדקאית וללוות אותה מקרוב במשך הטיפולים וההריון, מצד שני היות וכרגע ישנם יותר זוגות מאשר פונדקאיות זמן ההמתנה הוא בסביבות 8-10 חודשים. לגבי הליך פונדקאות בחו"ל התוכניות מאוד שונות וחשוב לבדוק מה מקבלים בכל תוכנית אנו מלוות תהליך פונדקאות בגיאורגיה וארמניה שמתבצע ע"H אנשי מקצוע מישראל רופאים,עו"ד קונסול ישראל לשעבר במדינות אלו ואנו כעו"ס. מדובר במרכז ישראלי במדינות אלו. ישנן תוכניות שבהן הזוג מתנהל מול אנשי מקצוע מקומיים ללא ליווי ישראלי.התהליך בחו"ל מיידי וזה יתרונו המירבי על התהליך בישראל, אך לא ניתן לנהל קשר עם הפונדקאית כמו בארץ להערכתי הבחירה של זוגות מבוססת על רמת הבטחון שהם זקוקים לו בתהליך והאלמנט הכלכלי. את מוזמנת לפנות אלי באימייל במידה ויש לך שאלות נוספות

10/08/2011 | 04:53 | מאת: שלי

http://pundekautua.co.il/ לציין כי אם את נשואה תוכלי לבחור היכן לבצע את ההליך אם אינך נשואה ניתן לבצע את ההליך בארה"ב, הודו ואולי גם ארמניה (כך הבנתי מהפורומים השונים) בהצלחה

מנהל פורום פונדקאות