ההורים לא מוכנים לקנות לי את התוספים

דיון מתוך פורום  פונדקאות

02/05/2011 | 20:51 | מאת: פונדקאית

שלום אני אם פונדקאית בשבוע 13. ההורים שאני עוזרת להם עוזרים לי מאוד בכל מלבד זה שהם לא מוכנים לשלם על התוספים והויטמינים שקניתי. לא מזמן החלתי להרגיש חלשה וקניתי מולטי ויטמין פרנטל של סולגאר לנשים בהריון- על זה הם היו מוכנים לשלם אבל מעבר לזה כל הויטמינים האחרים שקניתי הם לא מוכנים בגלל שהם אומרים שזה לא קשור להריון יכולתי לקחת את זה גם אם לא הייתי בהריון. מה עליי לעשות? אני חשבתי שהם ממנים לי את כל כל התרופות בהריון הזה ומבחינתי ויטמינים זה תרופות ומבחינתם לא. מה עושים!?

03/05/2011 | 13:04 | מאת: פונדקאית בקרוב

הוא על חשבונם ?????????הם חייבים לשלם על כל הוצאה שלך. זה קשור להיריון . איזה מן הורין אלו...חוצפה ממש.לא אכפת להם שתהיי חלשה אחלה של הורים מצאת לך.

03/05/2011 | 21:33 | מאת: הורים מיועדים

הי, האם את מחפשת הורים מיועדים? במידה וכן, נשמח ותפני אלינו [email protected] תודה

מנהל פורום פונדקאות