אם פונדקאית

דיון מתוך פורום  פונדקאות

15/02/2011 | 07:55 | מאת: vani

לכל המעוניין: שמי ונינה ,אם חד הורית + 3 ילדים, גרושה כשנתיים, מהמרכז, ממוצא ארגנטינאי כ7 שנים בארץ. עונה על כל הקריטריונים לפי החוק. הבדיקות הראשונות תקינות. מעוניינת להגשים את חלומכם בתמורה לחלומי. אשמח לשמוע מזוג נחמד ובריא בנפשו,ורציני לנושא. הליך פרטי בלבד . מייל: [email protected] טל 0508115059

16/02/2011 | 18:53 | מאת: אמא מיועדת

הורים מיועדים ראו הוזהרתם... אם חד הורית בשם ונינה שטוענת שהיא מעונינת לשמש אם פונדקאית,דורשת מחיר הזווי לגמרי!!!!! הזהרו!!!!!!!

16/02/2011 | 20:45 | מאת: זוג הורים מיועדים

דיברנו איתה פעמיים. בפעם השנייה היא זו שפנתה אלינו והיא בכלל לא זכרה שכבר דיברה איתנו. בכל פעם מסרה לנו מידע שונה. מוזר וחשוד.

17/02/2011 | 07:43 | מאת: ונינה

בוקר טוב לכל הממורמרים ,אני כותבת כאימא חד הורית -יש לי הזכות לבקש כל סכום שליבי חפץ על מנת לתת לילדיי עתיד משופר יותר , ועם זאת גם הזכות לשנות את סכום הפונדקאות כעולה על רוחי ,באם יש כאלה שלא מוצא חן בעינייהם רשאים להמשיך ולחפש אחרת , איני מכריחה אף אישה או זוג אשר מעוניין באם פונדקאית לשלם מה שאין ביכולתם , אולי יישמע חסר לב או חסר מצפון מצידי , אך אל לכם לשפוט אותי ואת מצבי הכלכלי ,כל אחד עושה לביתו. ואם יש לי היכולת וכל הקריטריונים לבצע זאת בלב שלם ולא להתחרט לאחר מכך , אעשה זאת רק עם מי שיציע את הסכום שלי ולילדיי יתאים. עימכם הסליחה על שלא מצאתי אותך/ם מתאימים , בהצלחה בהמשך לכולכם.

מנהל פורום פונדקאות