ואם אני נשואה ורוצה להיות פונדקאית

דיון מתוך פורום  פונדקאות

29/01/2011 | 21:11 | מאת: rachely a

אני אמא לשני קטנטנים בריאה שילדה שני תינוקות במשקל טוב שאוהבת את ילדי ומאוד רוצה להעניק לאנשים את אהבת ההורות שאני מרגישה ו זקוקה לכסף אז אם אני נשואה ואני ובעלי מעוניינים להיות פונדקאים אסור לנו דווקא שבטור אישה שיש לידה גבר יש לי יותר עזרה במהלך ההריון חבל מאוד ההיתי רוצה להיות פונדקאית אני לבבית ופתוחה שעברה הריונות תקינים אם יש אפשרות השמח להעניק

04/02/2011 | 10:21 | מאת: vivi

אשמח לדבר איתך על הנושא. [email protected] שיהיה סופ"ש נעים!

31/05/2011 | 16:01 | מאת: ל

בבקשה תצרי איתי קשר מייל [email protected]

02/06/2011 | 17:04 | מאת: הורים

רחלי, אנא צרי איתנו קשר למייל שלנו. [email protected] תודה!

מנהל פורום פונדקאות