העברת עוברים טריים לחו"ל ( לגיאורגיה)

דיון מתוך פורום  פונדקאות

09/01/2011 | 13:30 | מאת: כרגע עבור חברה

שלום רב, חברתי מעוניינת לעבור שאיבה בארץ ולבצע החזרה בגיאורגיה. כיצד ניתן לבצע את הדבר? האם ישנו רופא שכבר ביצע זאת? נשמח להתעדכן, בעיקר מבעלי נסיון קודם, אפילו ארץ אחרת.

24/01/2011 | 22:00 | מאת: שרון

לפי חוק תרומת הימיות החדש שנכנס לתוקף לפני חודש לא ניתן להוציא מישראל עוברים שנוצרו פה תבדקי את עצמך

25/01/2011 | 08:12 | מאת: כרגע עבור חברה

חברתי בדקה, ונמסר לה שבצירוף אישור מבי"ח שאלו העוברים שלה, תוכל להוציאם. כמו כן, ישנה חברה בחולון המטפלת בכך. תוכלי לבדוק עבור מקרה של העברת עוברים עצמיים.

29/01/2011 | 15:23 | מאת: מבינה עניין

לתשומת לבכם, העו"ד שלי הפנה אותי לחוק הביציות החדש, שנכנס לתוקף בדצמבר 2010. עוברים שנוצרו בישראל לא ניתן להוציא לחו"ל מישראל ללא אישור הוועדה. היזהרו כי הבנתי שיש בדיקות!!!!!

מנהל פורום פונדקאות