פונדקאות בחו"ל

דיון מתוך פורום  פונדקאות

30/11/2010 | 09:34 | מאת: אם מיועדת

שלום לכולם, מתעניינים בפונדקאות בחו"ל. מבקשים מענה/ חו"ד של אלו שבדקו עבור עצמם או שעוברים את התהליך. שיווק לא רצוי פה בכלל. מתלבטים בין אוקראינה ( הבנו שממש לבד), ארמניה ( יקר יחסית למזרח אירופה), גיאורגיה ( ההנחיות הרפואיות הינן של הרופאים המקומיים ולא של רופאים ישראליים). לא בדקנו לעומק את ארה"ב בשל מרחק ותעריף, והודו לא אהבנו להיות שם. נשמח להארות מה צריך להיות בחוזה( אם אפשר): למשל, פגיה, בדיקות רפואיות כפי שמקובל בישראל ולא רק מה שינחה הרופא המקומי וכו'

01/12/2010 | 14:17 | מאת: תקווה

את ממש לא לבד באוקראינה.... למיטב ידיעתי כבר 2 זוגות בהליך שם, אבל תבדקי שוב

10/09/2011 | 19:05 | מאת: ורד

גם אני בודקת את האופציות ושוקלת את האופציה של אוקראינה. קיימות, אם אני לא טועה, 3 סוכניות שמפרסמות באתר שלהן שהן עוברות עם אוקראינה: אחת מהן רק עם אוקראינה, ושתיים נוספות עם מספר מדינות, ביניהן אוקראינה. אבל אני לא מצליחה לאתר זוגות שעברו שם את התהליך. האם זה אכן יעד חדש עבור ישראלים?

מנהל פורום פונדקאות