מעוניינת להיות אם פונדקאית

דיון מתוך פורום  פונדקאות

07/01/2018 | 15:39 | מאת: ליאן

שלום אני רוצה להיות אם פונדקאית יש לי ילד בן 3 והמצב הבריאותי שלי מעולה אבל פעם הייתי חולה בהפטיטיס סי וליפני שנה וקצת הבראתי כוונה שהיום אני בריאה לחלוטין השאלה האם אני יכולה להיות אם פונדקאית ?

שלום ליאן לגבי זכאות להיות אם פונדקאית ישנם קריטריונים נוספים מאוד חשובים,שלא מוזכרים בפניה שלך ,כמו הגיל שלך, האם ילדת את ילדך בלידה טבעית או קיסרי, האם היו עוד הפלות, מה הדת שלך,האם את נשואה ... אני מבינה שבעבר חלית בהפטיטיס סי והיום הנך בריאה. בכל מקרה יש לפנות בצורה מסודרת לועדה לנשיאת עוברים ,כי רק הם מחליטים למי לאשר להיות אם פונדקאית . יכולה לפנות אלי לטל: 037281160 אידה

מנהל פורום פונדקאות