אני כאן רק לשאלה
דיון מתוך פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות
אני גבר כבן 45. אחרי כמה שנים שהתעלמתי מההקרחה שלי כבר הגעתי למצב של קרחות בולטות בראש. רציתי לדעת אם כבר איבדתי את הסיכוי לטפל בזה בעזרת כדורים ופשוט ללכת לקנות פאה, או שיש עדיין מה להציל.
מציע לך להיכנס לאתר הבא שמאוד עזר לי לאבחן את מצבי ולחשוב מה הלאה... נראה לי שרוב המצבים ניתנים לטיפולים שונים בין אם זה מניעה בין אם זה שיפור המצב: http://www.karachat.co.il/
וכבר קראתי בו. אבל אני דיי חושש שעלול להיות מצב ואיבדתי את הסיכויים להציל את השיער שלי. אתמול אומנם יצא לי לראות כתבה מעודדת בערוץ 2 על הקרחה גברית והראו כמה מוצרים, אני פשוט לא יודע אם זה יהיה אפקטיבי להתחיל לקחת אותם עכשיו ואם הם עוד יועילו.
ישראל שלום, זה נכון שעדיף להתחיל בטיפול התרופתי מוקדם ככל האפשר, אבל אתה יכול גם לנסות להתחיל בטיפול בגילך וגם לחשוב על אופציה של השתלת שיער שדוקא בגיל שלך יכולה לשפר מאד את המצב - תתייעץ עם רופא עור.
דבר ראשון תודה. דבר שני גם על אופציית ההשתלה חשבתי אך היא ירדה מהר מאוד מן הפרק מאחר וזה לא בשבילי הדברים הללו. אני יעדיף אך ורק טיפול תרופתי בעיקר בגלל שגם האחוזים שהנשירה תופסק ואף יכול להיות יתחדש מאוד מעודדים אותי.