נשירה אצל נשים !!! עזרה דחוף
דיון מתוך פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות
אני בת 22 ולאחרונה התחילה לי נשירה שדי מפחידה אותי. הלכתי לרופא עור שאמר לשתות מולטיויטמינים, שתיתי אבל לא ראיתי שינוי. ממה זה יכול לנבוע כי זה מאוד מאוד מלחיץ אותי ! לא לסבתא, אמא, דודה, בת דודה ואחותי אין נשירה ולא ידוע על נשירה במשפחה. התחלתי להתשמש עד לא מזמן במינוקסי , האם זה יעזור? האם השיער יפסיק לנשור ומה שנפל יגדל בחזרה? בבקשה תעזרו לי
רציתי רק להוסיף, שלפעמים אני רואה שנופלות גם שיערות קצרות, דבר שמפחיד אותי עוד יותר. עשיתי בדיקות דם מקיפות ואין בעיה בכלום וגם לא בבלוטת התריס, אז מה יכולה להיות הסיבה? הנשירה נמשכת חודשים ואני מרגישה בדילול השיער ושמתי לב שהוא נהיה שונה מעט, כאילו חסר חיים ושברירי. הרופא רשם לי מינוסקי, אבל קראתי שהוא אמור לעזור במצב של נשירה גנטית. איך בודקים בכלל שהנשירה גנטית, אם לכל המשפחה הכל בסדר? האם זה יותר בקו של הנשים או גם גברים? האם מינוקי יעזור לי אם מדובר בסיבה שאינה גנטית? אולי מדובר בלחץ וסטרס ואז זה יעבור?
לפעמים אני מרגישה חוסר נוחות וכאבים במקומות בקרקפת.האם זה יכול להעיד על משהו? הרופא הסתכל אבל לא אמר שיש בעיה. כמו כן לפעמים אני מרגישה גירודים.