נשירת שיער אצל נשים
דיון מתוך פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות
אני בת 24 ומזה כשנתיים יש לי נשירת שיער. ביצעתי לפני חודשיים בדיקות דם שהיו תקינות. החלטתי ללכת לרופא עור. הרופא איבחן דילול בשיער. השתמשתי במינוסקי שקניתי באופן פרטי בהמלצתו. אני לא מרגישה הבדל בכמות הנשירה. אני כבר מיואשת ומחפשת פתרון כבר המון זמן. האם יש לך הצעות לטיפול בנשירה ?
אפרת שלום, כדי לראות את תוצאות המינוקסי יש להשתמש בו לפחות 6 חודשים ולכן חבל להתייאש בטרם ניסית. ישנן תרופות נוספות שניתן לנסות במידה ולא יעזור ותמיד אפשר לקחת בחשבון גם אפשרות של השתלת שיער במידה ומגיעים למצב של מקומות ריקים ממש וחוסר הצלחה בכל טיפול אחר.
תודה רבה על תגובתך. השתלת שיער עדיין איננה נחוצה. רציתי לדעת האם יש משהו נוסף שאפשר לעשות בנוסף למינוקסי. שמעתי שחליטת סרפד יבש מסייעת לחיזוק השיער, האם זה נכון ?