ויטמנים
דיון מתוך פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות
ראיתי בסופר פארם, ערכת ויטמנים לתקופה של 6 חודשים, המכילה בערך 6 ויטמנים, המיוחדת לגברים וכוללת ריכוז של אבץ, ברזל, B12 ויכול להיות גם B6 או B3, האם אתה ממליץ לעשות שימוש בערכה כזו למניעת נשירה? האם כדאי לשלב אותה עם פרופסיה? האם שימוש בטבליות אבץ בלבד עם פרופסיה יספיק למניעת נשירה וצמיחה מחודשת? האם אתה ממליץ על חפיפת השיער בסוג שמפו מיוחד למניעת נשירה? שמעתי כאלו שממליצים לעשות שימוש ב 3 סוגי שמפו שונים, האם זה עוזר? יש שמפו של תעשיות ים המלח הנלחם כביכול בנשירת שיער, אם מוכר לך, האם שמפו כזה מומלץ?
שם השמפו זה פריימר ים המלח. שאלה אחרונה :): האם שימוש בקרם לחות לשיער, מגביר את הנשירה?
אני ביזבזתי מלא כסף על ויטמינים, וגם איבדתי זמן יקר שבו השיער המשיך לנשור. ממליץ לך לקחת רק תרופות מוכחות מחקרית, כמו פרופסיה או מינוקסי.
פ.נ. שלום, קודם כל, אין מקום לנטילת ויטמינים מבלי שרופא עור איבחן שחסרים לך בדם ויש סיכוי שיועילו כנגד נשירת שיער. שום שמפו לא עוצר נשירה אבל בהחלט יכול להועיל לאיכות השיער ובאמת רצוי להשתמש ב-3 סוגי שמפו שונים המותאמים לסוג השיער שלך, לסירוגין. אם התחלת ליטול את הפרופסיה, אני מציע לך שתמשיך ותעקוב אחרי התוצאות (מקוה שעשית צילום לקרקפת לפני תחילת הטיפול כדי שיהיה לך מקור להשוואה לאחר כשנת טיפול). ניתן להשתמש גם במרכך שיער, אף מומלץ למרוח אותו על קצוות השיער ולא ישירות על הקרקפת. למידע נוסף: www.hairloss.co.il