שאלה בנוגע לכדורי B12 לנשירת שיער -בבקשה תענה...
דיון מתוך פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות
שלום,לפני כחצי שנה ביצעתי שינוי בתזונה ודיאטה (במהלכה ירדתי כ8 ק"ג) . כיום אני 1.57 ושוקלת 50 ק"ג. ב3 שבועות האחרונים יש לי נשירה חריפה, בצעתי בדיקות דם והייתי אצל רופא עור היום שנתן לי שמפו מיוחד וכדורים לבליעה פעם ביום של B12. תוך כמה זמן אמור לחול שיפור בכמות הנשירה? האם כדאי בנוסף לזה למצוץ כדורי מציצה של B12 כדי להגביר את הריפוי?יש לציין כי השיער שלי מאוד מאוד דליל ולכן כל חלק הוא משמעותי. תודה רבה!!
שלום מור, יתכן שהדיאטה לא היתה מאוזנת מספיק ועל כן את סובלת כתוצאה מכך מנשירת שיער. יש לבצע בדיקת דם על מנת לדעת אלו חוסרים יש לך. לאחר מכן עלייך לגשת לרופא עור עם הבדיקות להמשך הטיפול.
הבדיקות כבר בוצעו ולא נמצאו חוסרים משמעותיים, אני כמעט ולא אוכלת בשר או עוף אבל אוכלת חבילה שלמה של גבינת חצי אחוז ולפחות 2 מעדני סויה ומעדני חלב וירקות ו2 מנות פירות בכל יום. האם יש משהו חוץ מבשר שאני יכולה לאכול על מנת להעלות את הB12 שלי?