נשירת שיער
דיון מתוך פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות
אני כבר לא יודעת מה לעשות. זה הגיע למצב שאני כבר בוכה מהנשירה הנוראית הזאת. עכשיו התקלחתי ונשרו לי מלא שערות וככה זה כל פעם שאני שוטפת את השיער. אם אני שוטפת אותו פעם ביומיים אז יש יותר נשירה, ואם פעם ביום אז פחות שיערות נופלות, ככה שאני לא חושבת שיש לזה השפעה. בנוסף יש לי מן פצעים או לא יודעת איך לקרוא לזה על הקרקפת שאם מגרדים יוצא גושים של קשקשים כאלה...וגם לאמא שלי יש את זה וגם נשירה ובאתי אליה והיא אומרת שזה לא נורא שגם לה יש נשירה כזאת ומקסימום אני אלך עם פאה, וכבר נמאס לי, אני לא יודעת מה לעשות. אני מפחדת שכל השיער ינשר לי, אני רק בת 16, וכל השיער שלי בעובי של חצי שיער בממוצע.. אני לא יודעת מה לעשות. הייתי אצל רופא עור לפני חצי שנה בערך והיא אמרה שאם לא נושרות יותר מכמה וכמה שערות (לא זוכרת כמה) אז זה לא נורא, אבל עובדה שמאז השיער שלי הדלדל יותר ויותר. עשיתי גם בדיקות דם והכל היה תקין =\. אני כבר אבודה. יש משהו שאפשר לעשות? תודה מראש.
בנוסף רציתי להגיד שאני לוקחת כבר כמה חודשים טובים כדורי רוטס הענקיים האלה.. והם לא ממש עוזרים לי, הנשירה נהייתה גרועה בחודשיים האחרונים =\.
שלום בת 16, ראשית אמרת כי יש לך פצעים מתקלפים בקרקפת, ויתכן כי זו סבוריאה ויש לטפל בה. גשי לרופא עור. כמו כן, הרופא יוכל לומר ממה נגרמת לך נשירת השיער.