שלום דוקטור אני בן 23 וחצי
דיון מתוך פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות
ובמשך תקופה של 3 שנים וקצת אני סובל מנשירת שיער ודלילות וזה מתסכל נורא רציתי לדעת אם במצב ששתי הסבים שלי זיכרונם לברכה מי 2 הצדדים היו אם שיער מלא ובלי טיפת דלילות ואבא שלי קירח אם זה חייב להיות גנטי כי היה תקופה שסבלתי מי סטרס נוראי ודיכאון רב וקראתי שיש קשר לזה וגם היום מדי פעם והמון פעמים יש לי תזונה לקויה ולא מסודרת אז זה חייב להיות גנטי במצב כזה?
עמית שלום, כ-98% מהגברים הסובלים מהתקרחות, הסיבה היא גנטית הורמונלית כך שסביר להניח שזאת גם הסיבה אצלך. דכאון וסטרס יכולים להוות זרז להתחלת ההתקרחות אך אינם הסיבה. התייעץ עם רופא עור לגבי טיפול תרופתי.
או טיפולים טבעיים או לא טבעיים אחרים מחזירים תשיער ומתמקדים בשורש הבעיה כי אני חושש מאוד לקחת פרופסיה כמה שזה כיום הכי פופולארי נגד נשירת שיער מכיוון שזה פוגע בפוריות ולא לוקחים את זה לזמן מוגבל אלא לכל החיים כי אם לא הנשירה חוזרת?