רגשות אשם
דיון מתוך פורום וטרינריה
יש לי כלב כבן 9 חודשים ומצאתי אותו אחרי שננטש ברחוב לפני חודש מאז הוא אצלי ומטופל כמו נסיך קטן כמה שאלות לי אליך..אני משאירה אותו לבד בבית כ 9 שעות ביום בזמן שאני עובדת אני מרגישה אשמה שהוא סגור בבית כ"כ הרבה זמן וכואב לי שהוא לא נמצא אצל משפחה שיש לה חצר ושם יהיה לו יותר מרחב ויחד עם זאת אני חושבת שהאהבה שאני מעניקה לו אמורה לכפר על הלבד. האם הוא צריך בגילו לרוץ יותר? (אני לא משחררת אותו מהרצועה משום שהוא בורח לכביש)..למה אני מרגישה כ"כ הרבה רגשות אמהיים לחיה - זה מדהים אותי כל פעם מחדש!
לי שלום, שום רגשות אשם, מגיע לך ברכה על שהצלת את כלב. כלב בן 9 חודשים יכול להשאר לבד בבית למרות שזה לא המצב האידאלי אבל כרגע אין אלטרנטיבה , לא? במקרה שלך, נסי להשלים את הפעילות הגופנית שלה הכלב זקוק כשאת חוזרת או בסופי שבוע.
ד"ר מור אני רוצה להודות לך על האדיבות והסובלנות שלך - אני חושבת שמה את עושה זו מצווה גדולה בעלי החיים שאינם יכולים לדבר ! תודה רבה לי