פקינזית רעבה במיוחד
דיון מתוך פורום וטרינריה
קומי הפקינזית בת 9 חודשים (לאחר ייחום ראשון - ללא הריון) . אוכלת אוכל יבש (יוקונובה) פעם -פעמיים ביום , ופעמיים בשבוע בלבד אוכל מקופסאות שימורים. (לעתים האוכל היבש עומד לרשותה במשך כל היום.) הבעיה - כאשר מגישים לה אוכל טעים כגון בשר משומר , היא מתנפלת עליו בפראות כאילו שהורעבה מספר ימים (מה שמעולם לא קרה) יש לציין שבביתינו גרות עוד שתי כלבות בנות 15 ושנתיים שמתנהגות בנימוס בזמן הסעודה. האם יתכן שקומי סובלת מתולעים למרות שרק לפני חודשיים קיבלה כדור , או שיש סיבה אחרת לאכילה הכפייתית. הייתי רוצה לדעת למה זה קורה. תודה.
הדבר היחדי שאני יוכלה לומר לך מתוך השארה בלבד ולא מנסיון.. זה כשכאשר אני בתור בת אדם בתקופת ביוץ או לפני מחזור.. אז אני טורפת בכמויות שאני לא מאמינה על עצמי ויכול להיות שאנחנו לא שונות במהותינו מהכלבות - נקבות יום טוב שרית לגבי הכלבות המבוגרות כמו האמהות שלנו עם כבר לא מתרגשות מביוץ ומחזור לכן יכול להיות שגם בגלל זה הם מגיבות אחרת - השנים עושות את שלהן
נעמה שלום, לכל כלב תיאבון ונימוסי שולחן משלו, ממש כמו אצלנו בני האדם. אם הכלבה אוכלת הרבה אך לא משמינה הרי זה בסדר, אם היא משמינה עליך להגביל את כמויות המזון בהתאם למשקל וסוג המזון (הכמויות הממומלצות רשומות ע"ג האריזה). לנוש התולעים, אם לכלבה יש או היו בחודש האחרון פרעושים , אז יכול להיות שיש לה שוב תולעים.