צריכה תשובה מהירה!
דיון מתוך פורום וטרינריה
שוב אני בקשר לכלבה המבוגרת ליתר דיוק היא בת 16 סובלת מנפיחויות בכל הגוץ לא אוכלת מקיאה וקשה לה ללכת השאלה שלי אנטיביוטיקה ציפורל יכול לעזור לה?? להוריד את הניפחויות תגידי לי מה לעשות אני מפחדת להרדים אןתה בידיעה שיכלתי לעשות משהו ולא עשיתי מה עוד אפשר לעשות? פרזינטון אני גם מביאה לה
שיר, אנטיביוטיקה מיועדת לטיפול בדלקות, וצפורל מיועדת לטיפול בדלקות פשוטות. הכלבה מאוד מבוגרת ובנוסף חולת סרטן במצב שאת מתארת כמצב קשה. אני מבינה לליבך כי אני נמצאת במצב דומה לשלך. תנסי לחשוב שלאחר 16 שנים של חיים טובים אצלך, עוד שבוע או עוד חודש כבר לא משנים לכלבה, בעיקר לא אם היא סובלת מאוד. לדעתי את צריכה לפנות לוטרינר שמטפל בה ולהתייעץ איתו. ואם אינך מרוצה מהטיפול שהוטרינר נותן, פני לוטרינר אחר. אך בלי לראות את הכלבה, ולבדוק את ההיסטוריה שלה ומצבה הנוכחי, אף וטרינר לא יוכל לייעץ לך.
שיר שלום, על פי פניתך לא ניתן לעמוד על טיבן של הנפיחויות ועל סיבת ההקאות או חוסר התאבון מבלי לראות את הכלבה. את כותבת כי היא סובלת מלימפומה אך לא ברור לי על סמך מה נעשתה האבחנה, האם נעשתה ביופסיה או בדיקת מחט ? במידה ואכן האבחנה אושרה, יתכן ויש קשר בין התדרדרותה ובין המחלה, אך חובה לבדוק אם אכן זה כך כי יתכן ומדובר בצרוף מיקרים והסיבה למצב בריאותה הנוכחי הינו גורם אחר בר טיפול. גשי לוטרינר שלך שיבדוק את הכלבה ובמידת הצורך יעזור לך לקבל החלטות נכונות. בהצלחה.
הכלבה נפטרה הויטרינר ייעץ להרדים אותה לצערי!