החתול מיילל בטירוף

דיון מתוך פורום  וטרינריה

07/08/2001 | 17:28 | מאת: משה

החתול הכתום שלי מיילל בהיסטריה, מרגע שהוא קם מהשינה ועד שהוא חוזר לישון הוא לא מפסיק ליילל שניה, פעם הוא היה מיילל כשנגמר לו האוכל או המים בצלחת אבל היום הוא מיילל תמיד ובלי קשר לכלום, הוא אוכל טוב שותה טוב וישן טוב ומקבל הרבה פינוק.... איך אפשר לסתום לו את הפה? אני משתגע ממנו??? לפעמים שהוא ממש בהיסטריה יש לו יללות כפולות, זאת אומרת,יללה בתוך יללה בטון עולה.... זה משגע

07/08/2001 | 21:25 | מאת: דר' אדיר שיפרון

משה שלום, תופעה זו מופיעה לעיתים כאשר הכיליה אינה מתפקדת טוב וחומר הקרוי UREA נישאר בדם. מומלץ לבצע בדיקת דם.

08/08/2001 | 10:43 | מאת: יניב

כודם כל תנסי להרגיע אותו כננראה הוא פוחד ממשהו. ואולי תתני לו תשומת לב זה ירגיע אותו מקווה שזה הכל אז יאללה ביי!!! :)

08/08/2001 | 13:49 | מאת: חגית

ס י ר ו ס ! ניתוח פשוט ביותר, משפר איכות גופנית של הזכר ומאריך חייו. מונע מריבות עם זכרים אחרים, מרגיע את רוחו. לא יקר. הכרחי ביותר לחתול זכר ! לא מונע ממנו שום הנאה אלא רק סבל.

08/08/2001 | 15:36 | מאת: משה

ליטופים ופינוקים לא חסרים לו, הוא חתול מאוד מפונק ועצמאי שעושה מה שבראש שלו, וכך הוא גדל מהיום שהוא נולד כך שהוא ממש לא מפחד מכלום, הוא אדיש להכל, הוא חי לו במין "אקונה מטטה" כזאת, לפעמים עוברים לידו כלבים "טורפים" כשהוא ישן במדרגות, הוא מפהק פיהוק גדול וחוזר לישון, לחץ זה לא יכול להיות הוא אף פעם לא שרט או התנהג בתוקפנות ולחץ, ובקשר לסירוס, הוא מסורס כבר שנתיים, בקיצור, הכל תקין אצלו, הוא חי כמו מלך אבל מיילל כל היום.

מנהלי פורום וטרינריה