לולה שלי...
דיון מתוך פורום וטרינריה
יש לי כלבת לברדור בת 4 וחצי חודשים . רציתי לדעת כמה בדיוק היא צריכה לאכול ומה חוץ מאוכל של כלבים כדאי לתת לה???
עדיף לתת לכלבה אוכל יבש ולא עצמות, הכלבה שלי מקיאה אם נותנים לה אוכל אחר חוץ מאוכל יבש בונזו למשל. אני אוהבת אנשים שאוהבים כלבים.
קודם כל הלברדור הוא כלב מקסים. אני ממליצה על "נוטרה נגטס" לגורים. בעיקרון וטרינרים לא ממליצים על אוכל בית אבל אני לא עומדת במבט המתחננן של הכלב וקצת מכל דבר לא מזיק אך תשתדלי לא לתת להם שוקולד כי זה עושה תולעים.
הכלבה זקוקה למזון גורים טוב, עדיף מזון גורים המותאם לכלבים גדולים. לא ממולץ לתת תוספות נוספות באם המזון המוכן הוא איכותי
דר' שפרון , תודה רבה על תשובתך המהירה.... חשוב לי מאוד לדעת מה בדיוק הכמויות שהיא אמורה לאכול , כמה פעמים ביום היא צריכה לאכול ומה עושים כשהיא מתחילה ממש להציק כשהיא רעבה(כניראה..) , האם לתת לה משהו קטן? חטיף או משהו כזה ?!?!? כמו כן, מה לגבי פירות , האם אפשר לתת לה חתיכת מנגו או ענב או דברים שאנחנו אוכלים?!?!?