גידול אצל כלב
דיון מתוך פורום וטרינריה
יש לי כלב מעורב בן 16 וחצי.לאחרונה הוא החל לעשות צרכים בבית. בדקתי ולאחר זמן מה התגלה זיהום, האנטיביוטיקה לא עזרה ולכן עברנו לתרופה שאמורה לסייע בשליטה על סוגרים וגם זה לא עוזר. הוא כלב מחונך שידע להתאפק ומעולם לא היו עימו בעיות. הרופאה לקחה ממנו בדיקת דם ואמרה שהיא לא מוצאת טסיות דם. האם הדבר יכול להעיד שיש לו גידול שפשוט לא עלינו עליו ? אני לא רוצה שהוא יסבול כבר עברתי את זה עם כלבה בעבר. כרגע יש ליגם תינוק בן שבוע בבית וזה גם לא מוסיף שכל היום יש פיפי בבית. מיואשת וכואבת כי אני אוהבת את הכלב .
בוקר טוב,לפי הבדיקות היה לו זיהום אבל הטיפול האנטיביוטי לא עזר, שנית.. אין לו טסיות דם וזה אומר דרשני. שלישית,הכלב בן 16 וחצי. ןאחרון חביב.. הווטרינרית אמרה שרוב הסיכוי שזהו גידול שפשוט לא עלינו איפה הוא מתחבא.
רויטל, למה לחשוב ישר על גידול??? האם כאשר את כותבת עושה צרכים בבית את מתכוונת לשתן ולצואה או רק לשתן? איפה אובחן זיהום? מהם כלל תוצאות בדיקות הדם? וכמובן האם נעשה גם משטח דם ובדיקה מיקרוסקופית?