שאלה דחופה לגבי!

דיון מתוך פורום  וטרינריה

18/02/2011 | 22:06 | מאת: elon

שלום יש לי כלב פינצ'ר שגילו הוא כארבע שנים. יש לנו גינה ולצידה יש מן פינת ישיבה בחוץ שסגורה עם וטרינות רציתי לדעת אם אני יכול להשאיר אותו לישון בחוץ במשך השנה ( בעונות הקיץ והחורף בעיקר) בתודה מראש אלון.

19/02/2011 | 10:20 | מאת: ד"ר טליה מור

תיאורטית אפשר להשאיר כלב בחוץ, יש לדאוג למקום מוגן וסגור עם גישה חופשית למים, בימים קרים במיוחד ובימים חמים במיוחד כדאי להכניס אותו הביתה. איפה הוא ישן עד היום ? ולמה אתם רוצים לעשות את השינוי כעת ? אם הכלב הורגל לבית, לא בטוח שיהיה נכון וקל לבצע את השינוי כעת. ולמה רק בקיץ ובחורף ? איפה הוא יהיה באביב ובסתו ?

19/02/2011 | 22:28 | מאת: שוב פעם אני

כיום הכלב ישן בבית במלונה קטנה החלטנו מכיוון שנולד תינוק אצלנו בחוץ ישנן וטרינות ודי חמים ונעים שם אומנם לא כמו בבית אבל יחסית חמים שם. מבחינת גישה למים יהיה לו. הוא לא כלב מפונק והיו תקופות מסוימות שישן בחוץ. ולכן רציתי לשמוע חוות דעת מקצועית ממך. תודה רבה על הכל.

מנהלי פורום וטרינריה