לד"ר טליה מור

דיון מתוך פורום  וטרינריה

11/03/2010 | 17:33 | מאת: אין לי כח לכתוב

שלום, טוב אז ככה אחיות שלי אמרו שלחתולה אחת נשברו כמה שיניים יוצא מהם קצת דם(לא כ"כ הבנתי מה הם אמרו אם זה נשבר או שבכלל השן נפלה לא יודעת) זאתי חתולת רחוב ולא נראה לי שאני אצליח לקחת אותה אבל מצד שני היא לא כל כך מפחדת כי אחיות שלי אמרו שהשכן שלנו פתח לה את הפה וככה הם ראו ת'שיניים שלה.וגם ראיתי אותה מלטף אותה פעם אחת. אבל אני בכול זאת חוששת שהוטרינר לא יוכל לתקן את זה נתקלת כבר פעם בזה? תודה רבה מראש!!:)

לקריאה נוספת והעמקה
14/03/2010 | 08:14 | מאת: ד"ר טליה מור

ניר שלום, בעיות חניכיים ושיניים נפוצות מאד בקרב חתולים בכלל ובחתולי רחוב בפרט. דלקות חניכיים , שיניים שבורות, נשירת שיניים,גוף זר וכו. למרבית המקרים יש טיפול. כדי לאבחן מה הבעיה יש צורך לקחת את החתולה לבדיקה.

18/06/2011 | 15:02 | מאת: סילבי

יש לי שני תוכים הסוג שלהם הם קוקטייל ויש להם הרבה זמן אצלי בבית ושאני רוצה לשחק איתם הם מפחדות ממני מה אני יכולה לעשות תודה ממני: סילבי כהן

מנהלי פורום וטרינריה