תודה על התשובה ליאת אבל יש לי שאלת המשך...

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

26/12/2006 | 16:18 | מאת: יצחק

ליאת תודה על התשובה מיום 25.12.06 קודם כל כתבת שכדאי לי להוסיף מספר טיפות תמצית 2 - כמה טיפות? בנוסף, כתבת לי שכדאי לי לפנות לטיפול / יעוץ למטפל מוסמך, כיצד אני יכול להגיע למטפל כנ"ל - היכן יש רשימה של מומלצים כמו כן האם יש מטפלים כאלו דרך קופ"ח מכבי והאם ניתן לפנות אליהם כחלק מכיסוי הביטוחי של קופ"ח מכבי תודה יצחק

26/12/2006 | 19:42 | מאת: ליאת אבן

הי יצחק, הוסף 4 טיפות מתמצית מס' 2 לבקבוק של הרסקיו וקח 4 פעמים ביום לפחות, כ- 4 טיפות כל פעם (עד טפטפת). לגבי מטפלים מוסמכים - הייתי ממליצה לך לפנות למטפלים מהרפואה המשלימה, אך איני יכולה להפנות אותך כאן למטפלים ספציפיים לצערי. אני ממליצה לך לבדוק במסגרת מכבי משלים האם אתה יכול לפנות למטפל ברפואה סינית. בדוק עם קופת החולים מה אתה רשאי לקבל ותחזור אלי אוכל לכוון אותך מה לדעתי מתאים לך יותר מבחינה טיפולית. לא הייתי ממליצה על טיפול פסיכולוגי קונבנציונלי כרגע משום שזה תהליך יותר ארוך ומורכב. מה שאני כן יכולה להמליץ לך זה לנסות להתנסות בטיפול אייפק (גישת גופנפש שעובדת באמצעות מערכת הביופידבק של הגוף) - יש הצלחה מאוד טובה עם מקרי חרדה ולא רק איתם. אתה יכול לקבל מידע נוסף עליה גם בתשובה שעניתי למישהו בפורום וגם באתר : wwwww.ipectherapy.com. שם גם תוכל למצוא רשימה של מטפלים עם רזומה מקצועי. מקווה שעזרתי. אתה מוזמן לפנות אלי שוב אם תזדקק למשהו נוסף. בברכת בטחון ושלווה, ליאת :-)

מנהל פורום טיפול בפרחי באך