פורום חדש עלה לאוויר!

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

23/07/2006 | 17:42 | מאת: צוות האתר
מערכת דוקטורס גאה לבשר על פתיחתו של פורום חדש - פורום טיפול בפרחי באך. מקווים שתמצאו עניין ובעיקר תשובות לשאלותיכם. צוות האתר
19/08/2006 | 15:36 | מאת: בנימינה

ברכותי! אני - בנימינה שמשון - תלמידה לשעבר שלך רון ,ומטפלת בהווה, שמחה מאד שהאתר הזה עלה לאויר. זה ירחיב את המודעות לפרחי באך, דבר שיוסיף בריאות לתושבי הארץ ,ביחוד בימים טרופים אלה, כשדומה שאין אדם בארץ ובלבנון שאינו זקוק להרגעה. אם זה יוריד את ההיזקקות לתרופות קונבנציונליות במקרים מסוימים - הירווחנו. בהצלחה לרון וליאת, מבנימינה.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך