בלגן

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

21/12/2006 | 09:40 | מאת: שמוליק

שלום יש לי נטיה מעצבנת לדחות עבודות וכל מיני דברים. זה עושה לי בלגן רציני בעבודה ומשפיע על היחס שאני מקבל. יש פרחים שיכולים לעזור לי ?

22/12/2006 | 11:41 | מאת: r

לשמוליק שלום. על פי הדברים שכתבת, התמצית המתאימה היא - HORNBEAM - . קח - 4 - טיפות, לפה או למשקה, לפחות - 4 - פעמים ביום ותן זמן לתהליך האיזון להתרחש. תוך כדי התהליך, תשאל את עצמך, מה הם המניעים העמוקים יותר ל"צורך" שלך ולנטיה שלך, לדחות דברים ואם תרצה אפשר גם אותם לאזן. חג שמח - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך