רצון להתפתח

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

12/12/2006 | 16:13 | מאת: רונית

רון שלום אני עוסקת בטיפול בתחומי הרפואה המשלימה,ואני מאוד מעוניינת לבנות לי קליניקה אך הבעיה היא שיש לי פחד כלשהו כמו איך יגיבו השכנים? האם אני אצליח? מן חוסר בטחון אני משתמשת בפרחי באך כמו - לרצ- ואני לא מרגישה שיפור בבטיחון העצמי. {מבחינה מקצועית המטופלים שמגיעים מאוד מרוצים מהטיפול .יש לי חדר טיפולים קטן} אשמח לתשובה תודה מראש רונית

15/12/2006 | 08:30 | מאת: rong123

לרונית שלום. לדעתי, תמצית LARCH בלבד אינה מהווה מענה יחיד למצבך. כפי שאני מתרשם, המצב מורכב הרבה יותר וכדי לתת לך תשובה יסודית, עלי לשאול שאלות, שמפאת הפרטיות, אינן מתאימות לפורום זה. את מוזמנת להתקשר אלי בימים א' - ה' בשעות העבודה לטלפון:03-9675441 חג שמח - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך