בעיות קשב וריכוז.

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

21/11/2006 | 10:48 | מאת: ג'ודי

בני בן 9 והמורים מתלוננים שהוא חסר שקט עם בעיות קשב וריכוז. האם יש תמציות שיכולות לעזור לו להיות שקט? תודה ג'ודי.

22/11/2006 | 10:06 | מאת: ליאת אבן

ג'ודי היקרה, המורים טוענים שילדך חסר שקט עם קשיי קשב וריכוז - האם את רואה את זה? הייתי שמחה לדעת היכן זה מתבטא? האם הוא גם חסר שקט בבית, עצבני, לא רגוע ? האם את רואה שקשה לו ללמוד בבית ? האם לאחרונה קורה משהו בבית או בביה"ס שיכול לגרום לו לחוסר שקט או עצבנות? האם ילדך בעל בטחון עצמי ? מופנם? פתוח ? פעיל ? שמח ? רגיש ? מרצה ? ספרי לי עוד על בנך על מנת שאוכל להתאים לו את התמציות. אפשר להעזר בתמציות באך להפרעת קשב וריכוז, אם וקיימת. עברי על התשובות של רון לגבי נזקי הריטלין מתאריך 31 לאוגוסט. אנא ממך, אל תמהרי לתת לבנך ריטלין מבלי שבדקת אופציות אחרות שאולי יכולות לעזור מבלי התערבות חודרנית... בברכה והמון הצלחה, :-) ליאת

מנהל פורום טיפול בפרחי באך