פיין

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

01/05/2016 | 00:37 | מאת: אתי

רון שלום לפני כחודשים החלטתי לטפל בעצמי ברגשי אשם שיש לי כלפי עצמי וכלפי הסובבים אותי . שתיתי פיין שתי בקבוקים אך עדין אני מרגישה רגשי אשם . אשמח למלצתך מה לעשות איך לרפא אצלי את הרגשות האלה

שלום אתי. הטיפול הנכון בפרחי באך הוא על פי אופיו של האדם, התנהלותו, אמונותיו, פחדיו וכדומה, ולא לפי הסימפטומים. האבחון הנכון והתאמת התמציות לאדם, הם המפתח להצלחת התהליך. לכך דרוש ידע וניסיון. על כן, אני ממליץ לפנות למטפל/ת עם הכשרה ייחודית לטיפול בפרחי באך. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך