תוקף בקבוק טיפולי

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

25/02/2015 | 11:40 | מאת: ערן

בס"ד. שלום, 1. רציתי לדעת בבקשה מהו תוקף הבקבוק הטיפולי - האם באמת רק 3 שבועות בלבד? 2. היכן ואיך ניתן לרכוש בקבוק טיפולי אצלכם? תודה מראש.

שלום ערן. כל זמן שהבקבוק הטיפולי נשמר היטב, בטמפרטורה של 23 מעלות ומטה ואין בו שום נזק, (פלסטיק הפקק שבור, או טפטפת פגומה) והשימוש בטפטפת הוא ללא מגע שפתיים לשון ופה, התמצית יכולה לשרוד במשך תקופה ארוכה מאד, חודשים ואפילו שנים. "3 שבועות", הוא הזמן שבו מתרוקן הבקבוק, אם לוקחים 4 פעמים ביום, 4 טיפות בכל פעם. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך