חולת נקיון

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

30/10/2006 | 14:30 | מאת: נירית

אני חושבת שאני חולת נקיון, בעיקר מפני שהמשפחה והחברים כל הזמן מעירים לי על זה. איך אני אסביר להם שהנקיון מאד חשוב ושצריך לשמור עליו כדי להיות בריאים ?הם הציעו לי לגשת ליעוץ נפשי (מה אני פסיכית?)אך גם ישנו חבר טוב שלי שאמר לי שאפשר להשתמש בצמחי באך. אשמח לקבל חוות דעתכם. נירית.

31/10/2006 | 10:20 | מאת: rong123

שלום נירית. הכל שאלה של מינון! יפה שאת מחפשת פתרון, גם אם המשוב מגיע מן החוץ ולאו דווקא מתוכך. אך אם את מנקה באופן מוגזם, יש מקום לטפל בעניין. חברך צדק, תמצית מס' 10 CRABAPPLE יכולה לאזן את "נקיון היתר" ואת הכפייתיות שבו. נסי תמצית זו, שאיננה מזיקה כלל ותראי אם יתהווה השינוי. טפטפי 2-3 טיפות לרבע כוס מים, או כל משקה אחר ולגמי באיטיות. חזרי על פעולה זו, 5 - 4 פעמים ביום, או יותר, על פי הרגשתך.(אין מינון יתר בתמציות פרחי באך). ספרי לנו אם תרצי, מה השתנה ... בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך