שינה בעייתית

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

15/01/2014 | 00:14 | מאת: אמא מיכל

שלום רב. בני בן שנה מתעורר בלילות בצרחות... לפעמים כל שעה ובמקרה הטוב פעמיים בלילה. הדבר נמשך כבר מהיותו 9 חודשים( אז הלכתי לראשונה לייעוץ אצל רופא משפחה ללא הועיל). ישנם לילה או שניים לעיתים שהוא ישן טוב אבל הבעייה חוזרת. החלפתי לחלב קווקר בלילה שהטיב מספר ימים... ושוב חוזר חלילה. האם להפסיק בכלל מוצרי חלב גם ביום (לא נראה שיש אלרגיה). אני משערת שהוא מתעורר מגאזים בבטן ... אבל לא בטוחה... האם טיפול בצמחים באך יכול לעזור? מה לגבי רסקיו רמדי? אשמח לעצה ולהפנייה להמשך ייעוץ וטיפול. תודה

שלום מיכל. קשה לדעת את הסיבה, ללא בדיקות יסודיות והכרת ההורים והסביבה. כצעד ראשוני, נסי להימנע מדברי חלב לפחות עשרה ימים, בד בבד עם מתן "רסקיו לילה". בהתחלה 4 טיפות לפני השינה ואם אין הטבה, להוסיף 4 טיפות גם בבקר וגם בצהריים. (אין נזקים גם אם תתני כל שעתיים). אם אחרי עשרה ימים אין הטבה, פני למטפל/ת עם ידע ומיומנות בפרחי באך. בברכה - רון.

15/01/2014 | 22:34 | מאת: אמא מיכל

באיזה תחליף חלב מומלץ לבחור מבחינת ערכי תזונה? חלב קווקר, סויה או אורז... או...?

תתייעצי עם דיאטנית. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך