תמציות לסוגי אנשים שונים

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

23/02/2013 | 14:47 | מאת: תאיר

שלום רב, לצורך לימודיי אולי תוכלו לעזור לי לדעת איזה תמציות מתאימות לשלושת התיפוסים הבאים: 1.אדם עם תקיעות מסוימת בקליטה ובספיגה, או בשידור ובביטוי. אדם עם קושי להשלים אם מה שקורה. כל דבר נראה לו כסוף העולם. קשה להשלים ולהתמודד על מה שמגיע. מרכז הכובד שלו לא יצליח להניע את חייו בצורה הרמונית ומאוזנת. 2. אדם עם נטייה להשקיע את האנרגיות במקומות הלא נכונים. מסית את המיקוד מהעיקר ומעצים דברים לא חשובים. עלול להתפרץ עם שערת רגשות לא מאוזנת ללא שליטה לזמן מסויים שאחריו הוא שוב יחזור למצב מאוזן. במקום להתמקד במסלול אחד ולשים בו המיטב שבו, הוא נוטה לסטות מהמסלול ולהוביל את עצמו למקומות שמזיקים לו. 3. אדם שבתוך תוכו יש דברים לא סגורים/לא נקיים/לא מאוזנים. כל כך קשה לו להתמודד עם אותם הדברים, שהוא מעדיף לעצום את עיניו לעומתם ולהטמינם עמוק עמוק בתוכו, כדי לשכוח ולהסתיר אותם קודם כל מעצמו אך גם מסביבתו. הוא מכסה את פצעיו בעוד ועוד שכבות. לא חושף את עצמו. לא נותן לאף אחד לעזור לו. תודה רבה, תאיר

לתאיר שלום. שאלותיך כלליות מדי עבורי וכדי לענות במדוייק, דרוש לי מידע יותר מפורט לגבי כל אחד מהאנשים המוזכרים. בכל מקרה כאן בפורום, קצרה היריעה מלתת תשובה לשאלותיך. עייני נא היטב בחומר הלימוד ופני אל המורה לקבלת תשובות מפורטות. . בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך